SEGUEIX-NOS
social l arca

BLOG

 
moda vintage

Esdeveniments

Com col·locar-se el vel de núvia

ENCARA NO HAS DECIDIT COM POSAR-TE EL VEL?¡TRANQUIL..LA, DES L'ARCA ET DONEM ALGUNES IDEES!

Hi ha moltes maneres de posar-se el vel. Des de L'Arca t'expliquem quines són i com et pots posar el vel en cadascuna d'elles.

COBRINT FRONT, A L'ESTIL PIRATA

Aquest estil torna a aparèixer en algunes noces, des que algunes celebrities com les models Kate Moss o Laura Ponte el van utilitzar. No obstant això, cal tenir en compte que no és apte per totes les cares, i a més,  s’ha de prendre precaucions amb el pentinat per evitar que el cabell quedi aixafat en retirar el vel. Si vols utilitzar aquest estil, una bona opció és demanar-li al dissenyador que deixi el vel preparat a les dues bandes. Per ajudar a fixar la subjecció, és una bona idea combinar aquest tipus de vel amb una diadema de flors.

Vel de nuvia

A LA PART MITJANA DEL CAP

Aquest estil és el que s'usa en cas de portar pentinats semir-recollit  i monyos baixos. Si esculls aquest , hauràs utilitzar conjuntament amb una pinta de plàstic o metall cosida al vel (que suporti el seu pes). Aquest estil pot reforçar amb forquilles, i l'ús de fermall és un detall addicional.

a la part mitjana del cap

A LA PART MITJA DEL CAP, AMB PEINETA

Aquest estil solen utilitzar les núvies que es pentinen amb un monyo a mitja alçada. La pinta pot quedar inclosa en el pentinat -independentment de si es tracta d'un recollit o de si es porta  quan s'hagi tret el vel. En aquest cas, hauràs de subjectar el vel amb una altra pinta, metàl · lica o de plàstic.

a la part mitja del cap, amb peineta

A LA PART BAIXA DEL MONYO O PENTINAT

En aquest cas, el vel anirà situat literalment sota del monyo o el pentinat, és a dir, a la part inferior, partint gairebé del clatell. Si tries aquest estil, hauràs de tenir en compte que el vel quedi perfectament enganxat

a la part baixa del monyo o pentinat

VEL A LA CARA

Aquest estil, tan clàssic com elegant, s'ha tornat a veure en algunes de les noces més mediàtiques, com la de la princesa Kate Middleton d'Anglaterra. En aquest cas, el vel es pot subjectar amb un casquet per simplificar el descobriment de la núvia vel.lada després de la cerimònia.

Vel a la cara

Data 30/04/2013

NEWSLETTER

Subscriu-te a la newsletter per rebre novetats de l’Arca

e-shop vintage e-shop vintage