SEGUEIX-NOS
social l arca

BLOG

 
moda vintage

Prensa

L'Arca col · labora amb el pis d'època de la Pedrera

LA  FIRMA S'ENCARREGA DE LA CONSERVACIÓ DEL TÈXTIL DE L'ESPAI MODERNISTA.

Des de fa més de deu anys, L'Arca s'encarrega de mantenir i conservar tots els elements tèxtils del pis d'època situat a la quarta planta de l'emblemàtic edifici de La Pedrera. Com a experta en antiguitats tèxtils, L'Arca cuida tots els detalls d'aquest espai, que reconstrueix íntegrament els elements originals que configuraven l'interior d'un pis de La Pedrera.

El pis pretén recrear la vida d'una família burgesa barcelonina del primer terç del segle vint, i per això ha conservat la ubicació original de cadascuna de les cambres, que han estat decorades amb mobles, obres d'art i elements decoratius i tèxtils de la època. En aquest sentit, L'Arca s'assegura de conservar tots els elements tèxtils del pis, incloent jocs de taula, cortines i jocs de llit.

LA PEDRERA, UN EDIFICI EMBLEMÀTIC.

La Casa Milà, més coneguda com La Pedrera, és un edifici emblemàtic que va ser construït entre 1906 i 1912 per l'arquitecte Antoni Gaudí i declarat Patrimoni Mundial de la UNESCO el 1984. Actualment, l'edifici allotja un important centre cultural de referència a la ciutat de Barcelona i és un dels espais més visitats de la ciuta.

la pedrera , un edifici emblematic

La Pedrera Barcelona

Fotografias cedidas por ©Arxiu Fundació Catalunya-LA Pedrera

Data 02/05/2013

NEWSLETTER

Subscriu-te a la newsletter per rebre novetats de l’Arca

e-shop vintage e-shop vintage